суботу, 3 грудня 2011 р.

Піф №1)))

Сьогодні я до вас і дуже гарною новиною) Мій перший Піф подаруночок, який я робила для Ольги із  блогу "Бамбетель" уже у своєї власниці))))Ура, ура) Як сказала Ольга , я здійснила її мрію) А це взагалі дуже і дуже приємно чути! Я справді старалася, хоча із таким видом тканини працювала вперше) То му вибачайте за нерівності)))
Все, показую фото!
Тут я приміряла фото))) Це мій Артурчик)
 Тут видно, що бісер мене захопив))) Такі собі зелені гілочки папороті 

...і ще якогось дерева чи кущика)))


...тильна сторона


А ще серце) Чуть не забула про нього) Воно із ароматом кориці, єдине із цієї серії))ну так вийшло... я зовсім забула, про те, що їх можна ароматизувати) 

Олічка, було приємно зробити для вас подаруночок) Рада нашому віртуальному знайомству)

Дякую, що завітали)
Щиро ваша Canadiya)

14 коментарів:

  1. Неймовірно гарні подарунки, а сердечко класне, так оригінально задекороване, як тобі так вдалось скомбінувати тканину?

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую Соломія)
    Знаєш, спочатку такі серця я побачила в нашої Марянки Косаревич, http://maryankakmr.blogspot.com/2011/11/blog-post_18.html#comment-form
    потім тут...
    http://alinkinscrap.blogspot.com/2011/11/inspirat
    От і собі вирішила спробувати) Скажу, що у мене не одразу все вийшло) Але, я не здавалася))) І як бачиш, в мене воно теж не ідеально рівне)))

    ВідповістиВидалити
  3. У Алінки, є ще сердечка із зайчиком, теж маю намір таке пошити)))

    ВідповістиВидалити
  4. Я ще тут подякую за гарні подаруночки! Молодчинка, таке виробляти із тканини - не кожен зуміє. Гарні, теплі і затишні речі виходять з-під троїх рук, майстрине! І я думала, що ми на "ти"... :)) Удачі і всього найкращого!

    ВідповістиВидалити
  5. Чудова рамка! Нерівностей навіть не помітила)))
    супер!

    ВідповістиВидалити
  6. Оля, вибач... то зі стаху мабуть, перейшла на Ви) Все, більше не буду)І тобі бажаю творчого натхнення! Маю надію, побачити найближчим часом щось із італійськими мотивами у твоєму виконанні!

    Дякую і вам всім)

    ВідповістиВидалити
  7. Рамочка просто суперова, нічого кривого там не видно! сама от спробувала працювати з тканинними рамками і то дійсно дуже важко, в мене вийшло набааагато кривіше. ти молодчина!

    ВідповістиВидалити
  8. яка ти вправна, Надюш!
    А я тканини боюсь, як вогню)) і рамка, і сердечко просто супер!

    ВідповістиВидалити
  9. Умничка, Надюша!!!Все просто здорово получилось)))я просто удивляюсь, когда вы все успеваете?!Я ничего не успеваю в последнее время(((

    ВідповістиВидалити
  10. Я вже в Олі писала, що подаруночки твої просто фантастичні!!!
    а тобі скажу, що роботи твої за той час що я тебе знаю (ще з форуму ;) ) дуже змінились і в набагато кращу сторону, ти вдосконалюєшся і дивуєш завжди чимось новим ;) молодчина!!! так тримати!!!

    ВідповістиВидалити
  11. Марянка, ЛЮда, Настя, Оксанка, дякую вам дуже, дуже за теплі слова)
    Насть, я поки працювала над піф подврунками, я взагалі наче із життя випала... називається, тільки тим і жила, тільки про те і думала)))

    Оксана, дякую за таку похвалу, бо це справді означає, що я розвиваюся і росту... і це суперово! А із твоїх "уст" це чути, ще приємніше)

    ВідповістиВидалити
  12. Надя, Надя, Надя! Я получила! Только что муж принес с почты! Я в шоке! В приятном шоке! Мне никогда не дарили рукодельные вещи! Тем более скраповые! Блокнот - мечтааааа! Я его полчаса наверное рассматривала, щупала и гладила! Потом перевела надпись! Как же она в тему!
    Спасибо! От волнения перешла на русский, который все-таки родной для меня...
    Завтра буду фоткать и делиться со всеми радостью!

    ВідповістиВидалити
  13. Для меня фоторамки еще непаханое поле))) У тебя получилось очень тепло и уютно ее сделать. И главное, что понравилось новой владелице!

    ВідповістиВидалити
  14. Віка дякую, я теж із тканини робила вперше)

    ВідповістиВидалити