понеділок, 31 грудня 2012 р.

З Новим Роком 2013!

Всім привітики! Ми відзначили наше день народження і з легкістю можемо зустрічати Новий 2013 рік! Та  трішки потягну інтригу ... Розкажу і покажу як ми святкували... Отож зранку коли синулька ще спав, уже були надуті кульки і приготовані усі подарунки... залишалось запалити свічку і заспівати Happy Birhday to you...
Ось таке піроженко задував Артурчик одразу після пробудження! Тепер продаються такі свічечки, що самозагораються, їх задмухуєш, а вони знову і так допоки не надоїсть... то мій синулька аж замучився то дмухати, але цікаво було... просто не передати!



Далі, ми готувалися і чекали на гостей, самих близьких і найрідніших... які не бояться ніяких вірусів... ось так мій Артурко зустрічав гостей!


А тут ми уже задуваємо великого тортика)))


 Всім дякуємо за вітаннячка! 

Всі підводять підсумки 2012 ркоу, я теж аналізувала і багато думала над цим... можу сказати, що цей рік був дуже цікавим, багатим на хороші події і новини! Зараз, я навіть не тільки про скрап...хоча, блог я веду виключно для скрапу, але якось так получається, що ми почали ділитися трішки нашим сокровенним!
Але ще більші надії, сподівання і конкретні цілі я ставлю собі на 2013рік!

З початком року моє життя змінится і я дуже чекаю на це! Чекаю, що все складеться якнайкраще і докладу до цього максимум зусиль! 

Щиро дякую усім і кожному, що ви заходите, просто читаєте, дивитеся, залишаєте коментарі...мені дуже і дуже приємно, що ви зі мною! ДЯКУЮ!

Прошу вибачення у тих кого я може образила, чи щось порадила не в тему, чи щось сказала не те....... просто не ображайтеся на мене! Я не зі зла, більшість моїх помилок виникають через поспіх, адже коли  в тебе маленька дитина хочеться встигнути все і пошвидше! ВИБАЧТЕ!

Отож всіх із натупаючим Новим Роком! Щастя, кохання, радості і здійснення всіх мрій! А, ще всім і кожному багато, багато здоровя! Адже, це найголовніше!!!

Ну і тепер для тих, хто цього чекає найбільше, розіграш!
Перший набірчик паперу формат А4, Їде до номера.... 

19.Lida_M, це ти! Вітаю! 

Дургий набірчик паперу 30х30 їде до....
14.Іринка, це ти! І тебе вітаю!!!

І, ще один новорічний набірчик від мене отримає...

1.шпилька!!! Оля, це ти! Вітаю!

Дівчатка, якщо ви згідні, отримати від мене ці скромні подаруночки, то пишіть мені на пошту
nadiya1@i.ua
ПІП, перевізник (Нова Пошта ), № складу, місто, обовязково номер моб. телефону!!!  

 Ну, що ж всім дякую! Я, навіть не подумала, що бажаючих буде так багато))) Не розчаровуйтесь, і обовязково у новорічну ніч загадайте бажання і воно неодмінно збудеться!Цьом-цьом!


Щиро ваша Canadiya!

16 коментарів:

  1. А я й не знала, що такі свічечки бувають. Дід мороз класнючий! Вітаємо з наступаючим новим роком і нехай всі бажання і задумане здійсниться, ну і саме головне - здоров"ячка!
    І вітаю переможниць!

    ВідповістиВидалити
  2. Надюша!!С Новым годом!!!пусть счастье всегда будет в твоем доме :)

    ВідповістиВидалити
  3. УРРА! це таки доля! :))) Вітаю тебе Надійко. Бажаю здоров"я тобі і всім твоїм рідним, і найперше, Артурчикові. Хай змійка буде до вас прихильною. Цьомаю вас і обіймаю :)

    ВідповістиВидалити
  4. Надійко,-ти моя Снігурочка!!!Щиро дякую за такий приємний початок нового року, за такий класний подарунок!!!!Вітаю тебе з Новим 2013 роком!!!Правильно, змін боятися не треба, бажаю тобі, щоб все у тебе склалося якнайкраще!!!Синочку-вітання з Днем народження !Нехай не хворіє і росте щасливим хлопчиком!!!
    Нехай вам щастить!!!

    ВідповістиВидалити
  5. З новим роком, сонечко) Нехай рік новий принесе з собою міцне здоров"ячко, радість, кохання, злагоду, успіх та удачу! Всього найкращого вашій сім"ї!)
    *ви такі хороші!))

    ВідповістиВидалити
  6. Цыкаво у вас свята накочуються одне на одне :) Вітаю! Про такі свчки і не чула... Костюм в іменинника суперовий :) Та взагалі ви - чудові, хай все складається якнайкраще!!! З новим роком!

    ВідповістиВидалити
  7. Оце так сюрприз!!!!Хоча в нас більше подарунків на Св. Миколая, а до мене все-таки завітав під ялинку Дід Морозко у вигляді тебе - Надійка)))Дуже дякую!!!!
    Вітаю тебе і твою родину із святами!!!Міцного здоров'я, щастя безмежного, здійснення всіх-всіх мрій!!!Веселих та казкових свят!!!!

    ВідповістиВидалити
  8. Надюшка, з Новим Роком тебе і твою сімю!!! хай синулька росте здоровим і все задумане-заплановане обовязково здійснюєтся!!!
    до нових скрап-зустрічей в 2013!

    ВідповістиВидалити
  9. Надінька, з новим роком!!! Нехай усі твої плани здійсняться :)
    Синулька такий класний, цьомай від мене і нехай росте здоровенький :)

    ВідповістиВидалити
  10. З Новим роком та Веселого Різдва!!!
    Здійснення усіх планів та задумів:)))

    ВідповістиВидалити
  11. Приєднююсь і я до всіх побажань) Веселого Різдва)

    ВідповістиВидалити
  12. Надю, хоч і з запізненням, але вітаю з Новим роком та Різдвом! Бажаю тобі та твоїй родині щастя, здоров'я, гармонії та добробуту у домі!

    ВідповістиВидалити
  13. Надієчко, зі святами тебе всіма-всіма! І синочка твого з минулим Днем народження! Нехай росте здоровеньким і більше ніколи не хворіє, особливо напередодні свята :) Чудесно ви святкували (ніколи не чула про такі свічечки - ми запалювали раз 15 щоб знов задути :)))
    Нехай всі твої плани збудуться в Новому році, нехай він буде щедрим і лагідним до тебе і твоїх рідних, нехай буде достаток і затишок у твоєму домі, а хороший настрій ніколи тебе не покидає!

    ВідповістиВидалити
  14. Надієчка, вітаю з Новим роком, Різдвом і ДН!!! Всього вам найкращого!! Ви того варті!! Цьом!!

    ВідповістиВидалити
  15. Всім, всім дякуємо! Вас теж вітаємо і цьомаємо!

    ВідповістиВидалити
  16. Шикарний дідусь :-)
    З Новим роком!
    П.С. Я б таку кремову красу і сама б із задоволенням з'їла... і не тільки на ДН

    ВідповістиВидалити