суботу, 22 жовтня 2011 р.

Коробочки

Всім привіт! Цей запис буде довгим... щось я трішки прихворіла... але хочу вам похвалитися своїми новими шедеврами))) Так, так... саме шедевр... думаю для кожної з нас, наше творіння... яке б воно не було - вам насправді дороге, і близьке і цінне! А ось ці коробочки, я робила із думкою... що той хто їх отримає... приємно здивується їх красою і майтерністю...з якою вони зроблені))) Не хочеться себе хвалити, але все більше зустрічаю дуже черствих людей, які бачучи мої вироби дуже дивуються... що це  і з чим це їсти??? А потім зустрічаю інших людей, які в захваті ... і від самої роботи і від того як це у мене получається... коли я знаходжу час?... І взагалі,  нащо воно мені треба???? Я і сама, останнім часом ловлю себе на думці... що б було... якби я не займалася скрапом... я б сиділа на дивані... чи б на кухні... з дитиною бавилася... чи витрачала свій час у просторах інтернету... Але, мені подобається робити і скрапити... Не вважаю себе професіоналаом, але дуже і дуже хочу ним стати... а головне, що я отримую від цього дуже велике задоволення і насолоду) Скільки в мене ще ідей, а скільки речей я ще не робила...ооо, чи робитиму вперше...Але в кожну свою роботу я вкладаю свій час, свою серце і саме головнечастинку душі))) Тому і важко було мені сьогодні продавати ці коробочки, аж за 35 грн, і уявіть... це велика ціна!!! А інша моя подруга, взяла коробочку дала гроші, і сказала , що це шедевр... ось для таких людей і хочеться творити...Ось такі , от мемуари  мого скрапового життя... ааа... може хоч ви мене зрозумієте)
Коробочок буде чотири... поки, що показую лише дві))) Розтягну задоволення і для вас, і для себе)))

Рожева....


Голубенька...







 Цілую всіх, дякую що читаєте)))Щиро ваша Canadiya)

17 коментарів:

  1. Коробочки спурові, дійсно зроблені МАЙСТЕРНО, з любов"ю!!!!
    На рахунок хоббі, так не тільки в тебе, дехто ставиться з дикістю до скрапу, нерозуміє...., дехто дійсно вважає шедеврами і робить квадратні очі в прямому сенсі, коли бачить такі речі. Я вже писала, що люди незвикли до такого хендмейду

    ВідповістиВидалити
  2. Я тебе так розумію,ти не уявляєш))))Під кожним словом підписалась би!
    Твої роботи для тебе самі-самі.Повір,і мені вони також дуже подобаються.Подобаються ще якій подрузі,знайомій.....та ще будь-кому....Цього ДОСТТНЬО цілком для того,щоб творити далі і БУТИ ЩАСЛИВОЮ!я так вважаю...
    Я також хочу досягти якоїсь вершини(чи вершин)майстерності)))Дуже хочу!
    Для того ми є тут і ЩОСЬ РОБИМО,правда ж ?

    ВідповістиВидалити
  3. які гарнюсенькі коробочки!!!!
    а черстві люди бувають всюди, такшо не звертай на них уваги!! хоча знаю, як буває обідно, коли сидиш вечір-ніч , робиш ту ж коробочку ,а потім хтось скаже - що за той папір ще платити..... але ж є ті, кого вражають роботи, і для них будем старатись, правда? :) ну і для себе ж звичайно!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Очень симпатичные и нежные коробочки!!!Мне просто безумно понравились))))
    а по поводу реакции, могу сказать, что мне, наверное, просто больше повезло. Все мои работы очень тепло встречают. Надюша, те, кто не понимают, может и не черствые, а люди далекие от рукоделия и творчества. Они же тоже имеют право на существование)))МОи ученики многие не знали, что такое скрап и с чем "его едят", а когда получали сувениры приходили в восторг. Но есть и реакция более старшего поколения, которое принимает работы на "ура", но недоумевает по поводу затрат...Сколько людей, столько мнений.
    А вообще, если честно, в мою жизнь скрап пришел, когда я уже и не сидела с ребенком, точнее частично. Поэтому для "домашних" мам - это прото СПАСЕНИЕ, чтоб не зацикливаться на быте)))Ну, и не только. Короче, молодцы мы все, что находим время на что-то личное)))

    ВідповістиВидалити
  5. Коробочки просто чудесні!!!!!
    Ти знаєш,мені в цьому плані легше,оскільки мої роботи продаються через магазин,то реакцію людей бачу рідко!!!Хоча продавщиці кажуть,що людям дуже подобається!!!Просто є люди,які не задумуються,що туди вкладений час і частинка нашої душі!!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Соломія, я взагалі не знаю. як ти ще й на роботу ходиш, і хата і дитина і, ще й скрап??? Коли ти встигаєш???
    Наталі... ми обовязково досягнемо всіх вершин, адже ми цього дуже, ДУЖЕ хочемо... значить, так і буде!!!
    Марянка, люди наче і не всі черстві... і це правда... просто вони не розуміють, що таке хенд мейд... і це важко пояснити))) Але, це наше завдання... ми теж як реклама для скрапу, ми маємо популяризувати в масИ! Ось так!

    Настя, ти права... бо навіть, ті хто колись, вязав чи вишивав... вони зрозуміють, що таке ручна робота... бо теж вкладають у свої труди і час і душу)Інші, просто не розуміють причини, чому за папір треба стільки переплачувати... але то таке... найдуться інші бажаючі, і інші, які оцінять роботу по достіоїнству) Знаєш, я ось уже переживати починаю по поводу мого виходу на роботу, як я буду все це поєднувати, де я буду час брати??? Дуже страшно!

    ВідповістиВидалити
  7. Іванка, дякую... можливо тобі і легше в тому плані) Але все ж, ти теж стараєшся, незалежно від того хто б не купив... все робиш, як для себе... а коли тобі, ще й гроші за це дають... класно, нє?
    Я, не кажу, що я потребую фінансів, просто так, сьогодні склалися обставини, тому і пишу, що мені наболіло. Адже, маленка винагорода за свої труди, не завадить! Думаю, ви і самі знаєте, що скрап... дуже витратна річ???

    ВідповістиВидалити
  8. Надюш,очень аккуратные работы. Для меня альтерскрап-это каторга)))Я вот открыточная душа))))) За коробочки не берусь-ну не мое это((Мне кажется,что все это аккуратно собрать и склеить-для меня непосильный труд))))))А мож я просто лентяй????
    По ценам..скажу так...Я сама долгое время боялась называть цену своим работам...и сейчас продолжаю это делать,но...реже)Я трачу свое время(почти ВСЁ) я трачу свои деньги (точно ВСЕ!) и что в итоге?????Работать за спасибо уже надоело..за спасибо мне колбаску в магазине не продадут)))))А жаль)))
    На моем пути были люди,которые выпучивали свои глаза и говорили-ого.....Меня это ранило до глубины души...а теперь я знаю себе цену и поверь,когда ты сама будешь верить в себя и уважать свой труд-к тебе потянутся благодарные клиенты и их будет больше,чем среднестатистических какашек,которые не могут понять чем сформулирована цена. Мы стоим ровно столько,на сколько мы себя ценим!!!
    Поверь! Я сменила ни один магазин,прошла через многих клиентов. Отсекай неблагодарных! Клиент всегда прав-это на базаре или в магазине!!! У нас есть возможность самим выбирать клиентов и вот увидишь,как ты начнешь ценить свой труд,когда скажешь НЕТ какому-нибудь геморойному(прости за слово,но таких ох как много бывает) клиенту.
    Воть..много накалякала)
    Удачи!Успехов! Выше носик!)))

    ВідповістиВидалити
  9. ти як вийдеш на роботу , то скрап буде ще більшим способом відпочинку! будеш встигати все!
    мені, навпаки, здається, що коли я ходила на роботу , то встигала після 18 год більше всього, чим зараз за день чи два (я тут не про скрап, а взагалі ) )))))

    ВідповістиВидалити
  10. гарнюні коробулечки) Це ж верхня кришечка ще й листівка? Мені, як і Віці, хочеться за такі роботи медаль давати, бо то скільки часу і праці! Я кілька разів робила коробочки.. та й до кожної листівки щоразу роблю, але не такі розкішні - простенькі, прикрашені, в основному, штампами і, може, перлинками... А в тебе гарнющі... блакинта - то взагалі так в душу запала!)
    а клієнти і оплата... Ну.. звісно, всі люди різні. Так само я можу не зрозуміти чиєсь захоплення мисливством чи філателією, то так і на мене дехто дивиться з подивом) то таке...
    дехто стає постійним клієнтом, дехто звертається зрідка, замовляючи не для себе, бо до ручної роботи байдужий, а для людини, якій це буде приємно... Я називаю досить скромну ціну, інакше просто багато хто не зможе собі дозволити таке задоволення,але матеріали в більшості своїй окуповуються))

    ВідповістиВидалити
  11. чудові коробочки! одразу видно - з душею!)) так тримати!!!))

    ВідповістиВидалити
  12. Надюшка, сонечко , ВИДУЖУЙ!!!!!
    мені твою коробочки направду подобаються )))видно що то не зроблено нашвидку руку і вкладено душу ;)
    так що і оцюнювати ти їх повинна нормально!!! кому не подобається хай не бере, хай сам собі таку зробить ;) а вдячні клієнти , обов"язково будуть!!!!

    ВідповістиВидалити
  13. Віка... ти так все точно підмітила... напевно, це і є моя помилка. що я хочу продати свою роботу, хочу показати... що є такий вид хендмейду, і він дуже гарний))) І через це страдаю, бо можна сказати опускаюся і клянчу в магазині.... щоб взяли під реалізацію... А треба навпаки))) А про геморойних, то... так)))Поки, що не попадалися... Дякую, за гарні слова)))

    ВідповістиВидалити
  14. Марянка, дай Боже , щоб так було... і щоб я все
    все встигала))) Дякую. сОнечко! Буду старатися)

    Люда, так ті коробочки із листівками... обидві)))Мені дуже подобається робити коробочки, но на них справді треба вдівічі більше часу, ніж на звичайну листівку)))

    Аня, дякую, приємно)

    Оксанка, дякую і тобі) Буду старатися) Думаю і клієнти будуть...з часом))) Треба. ще майстерності набиратися)))

    ВідповістиВидалити
  15. Це дійсно шедеври! Дуже майстерно і що найголовніше - акуратно зроблено, зразу видно що з душею) А на рахунок 35грн. я в шоці... Не побачила з якого ти саме міста, але для невеликого містечка така ціна взагалі супер. Знали б такі клієнти скільки коштують матеріали. А часточка душі і любові з якою вони зроблені взагалі безцінні. Тому краще на таких не зважати і як то кажуть знати собі ціну). Я взагалі ще дилетант... до таких шедеврів далекувато але все одно щось пробую реалізовувати)))
    Видужуй і заходь до мене за нагородою http://blacula-scrap.blogspot.com/2011/10/blog-post_23.html

    ВідповістиВидалити
  16. Мені пощастило - переважна більшість моїх знайомих дуже і дуже цінують речі ручної роботи.
    Твої роздуми співзвучні моїм... Попередні коментарі доводять, що ці філософські питання ставить собі кожен )))
    Коробочки дуже гарні, ніжні, акуратні!

    ВідповістиВидалити
  17. Чудові коробочки!!!!
    дуже ніжні!!!!!

    ВідповістиВидалити