вівторок, 12 липня 2011 р.

Мінік! Альбом у подарунок!

Привіт всім, хто мене ще пам"ятає! Я є, просто трішки часу бракує... Сьогодні, я до вас із своїм першим міні альбомом. Власне, задумала, я своїй подружці зробити подарунок на ювілей-30років! Думаю, це і буде моїм першим кроком у створенні альбомів і у розкритті свого хоббіперед друзями у  захопленні скрапом! Мінік робила з нуля... трішки важко, бо за основу брала ватман, потім довелося, то все обклеювати, щоб гарний  був... тому, я вам скажу трошки потрудилася... але результата мені сподобався))) Тепер покажу !!!! Далі багато фото...


А з цією обкладинкою мініка спробую свої сили у s`Sketches!


SS70 + bonus 16



Тепер,  детальніше...





Грошенят звісно буде більше... просто не мала грубшої куп"юри)))



А, ще хочу похвалитися... своїм пістолетом... власне, в цій роботі я ним користувалася! Тільки, мушу сказати, не дуже задоволена його можливостями... Клеїть він добре, але тільки декоративні елементи... квіти, стрічки, перлинки... а папір... на жаль....НІ!!! Як я клеїла папір, то він дуже тріщав під пальцями, таке враження, що зовсім не плавився... або ж мені такий китайська підробка попалася))) Дала за нього 60грн!



Дякую, за ваш візит!

13 коментарів:

  1. Дуже гарнй альбом! І не скажеш, що це перша спроба, так майстерно і зі смаком зроблено! Впевнена, що ваша подружка буде в захваті. Бажаю успіху в s`Sketches!

    ВідповістиВидалити
  2. Гарненький такий!!! Вітаю з почином! Дуже -дуже вдало!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Красивенький авльбомик))Интересно придкмала,как спрятать денежку. Все действительно для мальчугана.)))

    ВідповістиВидалити
  4. вітаю з першим альбомчиком, мені дуже сподобався,дійсно дуже вдало, мій перший був такий тойво недуже. А втебе кльовий, ще й так гарно придумала.

    ВідповістиВидалити
  5. Дівчатка, дякую! Звісно, що є ще над чим працювати... та я старалася)))
    Настя, просто дуже і не було куди гроші вставити, тож вирішила зробити так... гроші дістануться і картина ціла залишиться))) Дякую!

    ВідповістиВидалити
  6. Соломія, класно... дуже тішуся, що такі майстрині, як ти, Марянка, оцінили мою скромну роботу))) Уряяя))) ДЯКУЮ, щиро!!!

    ВідповістиВидалити
  7. ти молодчинка! дуже кльово вийшло!

    ВідповістиВидалити
  8. чудовий альбомчик!!!!!
    успіху в скетчі!!
    п.с я папір клею на двосторонній скотч...а весь декор на пістолет

    ВідповістиВидалити
  9. дуже гарно вийшло! мені подобається альбомчик :) і форма цікава.
    щодо ватману - недавно десь прочитала, що його клеєм-олівцем склеюють в кілька шарів, а потім під пресом тримають. виходить типу картону щось - можна як варіант і так робити.
    а на рахунок клею - папір ним дійсно краще не клеїти. я клею іноді, але тільки маленькі елементи і з цупкого картону, бо рівномірно його не видавиш, буде горбиками. і то, це тільки тому, що ліньки інші клейові матеріали діставати, коли пістолет розігрітий :)

    ВідповістиВидалити
  10. Люда, Русланка, дякую!
    Женя, і тобі дякую буду знати! А, ще порадили брати коробки з під печива чи горілки як основу для альбомів... то я тепер хочу спробувати альбом зробити... подивимся, що з того вийде!

    ВідповістиВидалити
  11. интересный и необычный альбом :)
    спасибо большое за участие в Sasya's Sketches!

    ВідповістиВидалити
  12. Красиво! Така приємна гамма кольорів!

    ВідповістиВидалити