вівторок, 21 червня 2011 р.

Моя перша коробочка)))

Надумала, я зробити коробочку... не так важко її робити... найважче обклеювати то все, скрап-папером...і тут виникла проблема, бо я це робила у розгорнутому вигляді, і коли почала склеювати, то із внутрішньої сторони, папір піддувся, халепа, а як бути???
Коробочка 9х9см, для чого, поки, що секрет...щоб не наврочити..ттт





З цією коробочкою прийму участь в завданні від Скрап-фантазії.

І, ще дівчатка, підкажіть, як змінити фон в блозі, бо я знайшла гарні фони ( ось тут http://scrappinblogs.blogspot.com/ ), а там якісь коди, куди їх вставляти... окрім того, хочу додати пару кнопок в гаджети і теж не знаю, куди ті коди всавляти... Буду дуже вдячна, за детальне розяснення. 

І,  на закінчення, буду дуже вдячна за вашу пряму критику стосовно моїх робіт. А то мені здається, що в мене все якесь не те, або за дуже просте, або взагалі ніяке, а хочеться, так щоб було і стильно і вишукано... і як тому навчитися)))

Дякую, що заходите)))

23 коментарі:

  1. Дуже гарна коробка, і не буть така самркритична до себе, з часом все прийде! На рахунок гаджетів і фону, я завжди методов втику роблю, як не добре вертаю на зад!

    ВідповістиВидалити
  2. Рената, дякую... просто іноді находить, тож треба знати і думку інших... щоб реально оцінювати свої сили)))

    ВідповістиВидалити
  3. Класна коробочка!!!!!!!!!
    Я,як і Рената все наугад роблю)))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  4. Привіт! По-перше, що за настрій, звідки ти взяла, що роботи твої "не такі" ? Це звичайно дуже добре, що ти самокритична, але все дійсно приходить з часом, всі ми вчимося! І дуже добре, що ти це усвідомлюєш і визнаєш, ти молодець!
    По-друге, на рахунок фонів. Я зберігаю картинку у відповідному розширенні на комп, далі заходжу в настройки в Розробники шаблонів , зберігаю ( завантажую )фон туди і встановлюю! Дуже просто!
    По-третє, на рахунок гаджетів:коли ти зберігаєш фото наприклад на цукерочки, то як гаджет в тебе МАЛЮНОК, а для кодів потрібен гаджет з назвою HTML(Java). Вставляєш у віконечко код, зберігаєш і все!
    Вище ніс!

    ВідповістиВидалити
  5. Писала-писала, а про коробочку ні слова! Вона суперова!!!
    Я клею вже на складену коробочку, за допомогою двостороннього скотчу, тоді роботу не "крутить" і не відклеюється нічого! :))

    ВідповістиВидалити
  6. чудова коробка!!!
    не наговорюй на себе))))))

    ВідповістиВидалити
  7. Мне тоже очень понравилась коробочка!!! У меня тоже и "пузырилось", и "вело". Чего только не было. Но не забывай о том, что это выплеск тебя самой, а не соревнования "кто лучше". У кого-то, например, хорошо идет только детская тематика, а у кого-то винтаж. Но это не значит, что мастерицы плохие. Просто каждому - свое. У меня иногда тоже комплексы по поводу скрапа. Но моим заказчикам нравится. Более того, мои друзья, которые сначала не воспринимали мое увлечение серьезно, теперь бегут накануне праздника за новым подарком для близких)))
    Как и Марьяна, ясклею на готовую коробчушку и тоже двусторонним скотчем)))

    ВідповістиВидалити
  8. Марянка, дуже дякую а такі слова. Приємно це все читати, і особливо подяка за пояснення...

    Руся, дякс!

    Настя, спасибочки, у тебя есть заказчики... а у меня нет...пока... Из моих знакомих почти никто не знает чем я занимаюсь в декрете... я немного стесняюсь об етом говорить всем(((

    ВідповістиВидалити
  9. перша коробочка , а така класна!!!! дуже гарно оздоблена!
    я коробочку робила тільки раз , тому не маю досвіду, щоб порадити. Але бачу дівчата тобі вже помогли, і з блогом теж :)))
    а щодо критики. гарненько в тебе все получається!!! я теж надумаю собі листівку, уявлю, а як зроблю, і то шось не те здається.... але тут головне бути оптимізтом :)

    ВідповістиВидалити
  10. Сонечко коробочка справді чудова!!! і тим більше це ж перша!!!ти вчишся і все у тебе виходить суперово!!!
    до речі вчора отримала твою АТС-ку ))) вона чудова!!! дякую тобі ;)

    ВідповістиВидалити
  11. Марянка, Оксанка, дякую мої дорогенькі! Мені дуже приємно чути від вас такі слова!

    ВідповістиВидалити
  12. Симпатична коробочка!
    В кожному новому скрап-об"єкті треба набити руку, щоб знати тонкощі витвору.
    Я впевнена, що другу свою коробочку ти будеш робити по-іншому, враховуючі недоліки першої.
    Що стосується критики цієї роботи - мені вона вважається вдалою, гармонічною. Власне я б може зробила б не так (не можу згадати як по-українські стрекоза ))) - її б я взяла іншого кольору, більш ніжного, а ще б додала якихось дрібничок - завитки, листочки...). Може жовту квітку зробити двохшаровою, щоб додати об"єму...
    Але ж все це зробила б я, але ж це твоя творчість і твоє самовираження!
    І зроби нарешті перший крок - подаруй виріб власного виробництва комусь зі свого оточення! Хай усі знають, що ти творча особистість!

    ВідповістиВидалити
  13. А почему стесняешься? тем более, что хорошо получается. )))

    ВідповістиВидалити
  14. Очень красивая коробочка, но, к сожалению, мы не можем ее принять, так как в нашей палитре нет голубого цвета((Но, все же, спасибо за участие в задании от СФ!

    ВідповістиВидалити
  15. Френсис Бин, у меня в коробочке нет голубого цвета... нажмите на фото и сами убедитесь... где ви там его увидели??? Очень жаль, что ви меня не приняли(((

    ВідповістиВидалити
  16. ))) ну а вдруг мы не видим то что она увидила)))

    ВідповістиВидалити
  17. очень красивая коробочка получилась, но голубого не вижу)))

    ВідповістиВидалити
  18. Здравствуйте! Как администратор блога "Скрап-фантазии" подтверждаю, что решение о том, подходит работа или нет принято всей командой. Вы использовали в работе нежно-голубую бумагу с зеленым рисунком. Если эта бумага не нежно-голубая, значит это плохой свет и качество фотографии, так как мы рассматривали на разных мониторах. Могу порекомендовать вам снимать в дневное время, без вспышки.

    ВідповістиВидалити
  19. gypsyscrap, бумага у мене зеленая из ефектом старины... поетому вам видает голубой оттенок... я ж вижу какие цвета в вашей палитре и не предлагали б свою роботу, если б она не была б в "палитре") но если нет, так нет)

    ВідповістиВидалити
  20. http://3.bp.blogspot.com/-mALln07UrEw/TbcSwucPipI/AAAAAAAAA_g/fj_-IL8v5Mg/s1600/7+%25D0%259D%25D0%25B0%25D0%25B1%25D1%2596%25D1%258073-84.jpg
    Бумага которую я использовала №78!!! Думаю вам видно, кокого она цвета!!!
    http://stampsforcrafts.blogspot.com/p/24-1.html
    набір №7

    ВідповістиВидалити
  21. Надежда, спасибо, что привели ссылки. Не расстраивайтесь, мы не все профессиональные фотографы, бывают недоразумения, особенно с цветами. На картинке с бумагой действительно голубой цвет не виден. Ваша работа зачтена, спасибо за участие в нашем задании!

    ВідповістиВидалити