вівторок, 9 жовтня 2012 р.

Цікава публікація!

Всім привіт!
Блог Завдання для душі в честь 400ПЧ розігрує неймовірно смачну цукерку! Заходіть, не пожалкуєте! Чекаємо саме на вас!


А, ось і сам приз! 

І, ще у нашому блозі нова рубрика! Ліфтинг! Тож спробуйте свої сили у завданні -




Тепер трішки особистого... Якось не хочеться, а просто немає з ким... тому пишу тут! Може стане легше! Якась творча криза охопила мене! Чи то осіння дипресія, чи просто втома...ну якось все одразу... наче і хочу щось зробити руками,створити щось для душі, а взагалі бажання немає... що зі мною! Подумаю над листівкою, о треба зробити, а ідеї і  натхнення "0", тобто зовсім немає....Стільки планів, стільки задумів... а так важко... Ще й в придачу малий знову завхорів! Руки просто опускаються! Знаю, діти всі хворіють, знаю, що ми це переживемо, та просто чому бажання сркрапити пропало! Я, переживаю, щоб воно не зникло взагалі... у вас таке було... що робити? Підкажіть...

Бувайте! 
Щиро ваша Canadiya!

19 коментарів:

  1. Сонечко,я впевнена все скоро минеться!!!!!!!!!!!В мене теж таке іноді буває((((((
    А,синочок нехай скоріше одужує!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. ой, Надя.. в мене таке часто буває.. та, якось по-трошки то все проходить.. спробуй якийсь інший вид рукоділля.. може якесь шиття.. іграшки із шкарпеток)) вишивання, декупаж.. шось не звичне для тебе, а там дивись, і повернеться бажання скрапити, а нова техніка надихне на створення нових листівок! Не сумуй! А синочок хай поправляється і більше не хворіє!

    ВідповістиВидалити
  3. Нехай синочок одужує швиденько!!
    А ти не вішай носик!!
    все налагодиться!! все минеться!!!
    у мене також таке частенько буває..то так осінь впилває...подивись який цікавий фільм (або улюблений) погуляй цікавими блогами, (надихнись їхніми роботами) і все стане на свої місця!!!!
    а як виздоровіє синочок то побачиш, накриє тебе нова скрап хвиля!!!

    приїжджай в Стрий, трохи покавуєм, осінню депресію порозганяєм))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Руся, заманлива пропозиція! Може якось і виберусь!

      Видалити
  4. Надійко, таке буває, але воно точно у всіх проходить:)
    По-перше, вітаю тебе з топом в Женіному проекті - молодчинка!!!
    По-друге, лікуйтесь спокійненько, ніяка хвороба вас не переможе!!
    По-третє, спробуй трішки відпочити від скрапу, хоча б день-два, а час цей заповнити улюбленими чи новенькими фільмами, чи прослуховуванням улюблених пісень, чи й дійсно спробуй зробити щось таке, що завжди хотіла, але все не було часу, але не скрап!;) Може сережки скомпонувати, чи квіточок-сніжинок гачком нав'язати, ну щось таке не дуже помпезне, але дуже приємне:)
    А може це твій організм перебудовується на зимовий період? То ти себе до нічого не силуй, а просто відпочивай побільше, і від інтернету також;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, забула написати, на цукерочку до мене заглянь;) Можливо тільдочкам вдасться прогнати від тебе хмарки:)

      Видалити
    2. Дякую! Іруся. так і намагаюся робити... дуже дякую за стільки побажань і привітань!
      Забіжу на солоденьке, про тільду давно мрію!

      Видалити
  5. Ой,як тебе розумію...
    Підтримую все сказане Валентинкою.Я переключаюсь на щось,коли нема надхення до скрапу. Декупаж,шиття,витворялки з дітьми.Мої діти, певне, дуже тішаться,коли у мми творча криза))))
    Я,коли діти хворі,творю чомусь більше.Коли кашляє доня поруч,я спати не можу,її накриваю,слідкую за температурою-і в проміжках творю,щоб зайняти думки приємними спогадами та рукотворками))),уявляю,як будемо десь мандрувати та щось робити,коли вони одужають...
    Не вішай свого гарного носика;)Все буде добре!Нехай малий скоренько одужує!І чекаю тебе з новими красивущими роботами!!!!*)

    ВідповістиВидалити
  6. ти ж не робот постійно виконувати одну роботу і то природно, що тобі хочеться зробити перерву чи просто переключитись на інше. тому я й займаюсь всім потрошку, щоб не набридало, щоб це було для душі, а не як робота. то пройде і ти ще тут натвориш чудєсностєй:)

    ВідповістиВидалити
  7. а після такої кризи завжди приходить ого яка муза )))
    виздоровлюйте! коли дітки хворіють, то нічого не хочеться !!!

    ВідповістиВидалити
  8. Не сумуй. Використай цей час для роздумів і планів. "Поголодуй" трохи від скрапу :) Коли "не можна", то чомусь завжди кортить :)

    ВідповістиВидалити
  9. Надійко, повторюся, що криза буває у всіх і у всьому! Головне - це здоров"я, а все рашта по-трохи стане на свої місця! Відклади вбік ті всі папірці і просто забудь про них, а потім колись глянеш випадково - і так тобі захочеться з них щось зліпити!!! - о, тоді повертайся до скрапу! :)))

    ВідповістиВидалити
  10. Надійка, руки опускати не можна в жодному випадку! Випрямилась, голову гордо підняла - і в перед! :)) А про відсутнсть натхнення я кажу так - "я відчуваю близьку необхідність внутрішнього оновлення" (як у тій пісні співають :)) Мозги теж іноді гочуть перепочити, а потім як накриє творча лихоманка, то щоб тільки часу вистачало все зреалізувати ) А щоб тобі не було так сумно, запрошую до мене на солоденьке ;)) Бажаю, щоб твій синочок пошвидше одужав!

    ВідповістиВидалити